Rocky Road

Ingrediƫnten voor een grote ovenschaal
6 Repen pure chocolade of 3 pure en 3 witte chocolade (total 600 gram)
200 ml ongeklopte slagroom
200 gram ongezouten noten mix (lidl: nuts & fruits)
2 handjes gezouten cashew noten
2 handjes rozijnen
2 handjes marsmallows
1 rol maria biscuitjes

Benodigdheden
1 grote ovenschaal of bakvorm
Vel keukenpapier

Recept/stappen
1. Smelt de chocolade au bain marie
2. Voeg de slagroom toe aan de chocolade en roer dit voorzichtig door
3. Haal de chocolade/slagroom mix van het vuur maar laat het wel nog boven het hete water hangen

4. Maak kleine stukjes van de marsmallows
5. Breek de maria biscuit is 4-8 stukjes per koekje
6. Mix de biscuit, marsmallow, cashew noten, noten mix en rozijn door elkaar

7. Meng 2/3 van de mix door de chocolade
8. Leg het vel keuken papier in de schaal
9. Stop de chocolade mix in de schaal
10. Strooi het restant noten mix over de chocolade mix
11. Laat het voor minimaal 3 uur in de koelkast staan om hard te worden

Geniet ervan!

image001-1 image002-1 image003